Contactgegevens

Naam:
Postcode:
Telefoonnummer:
E-mail:
Wilt u onze digitale nieuwsbrief ontvangen? Meerdere opties mogelijk
Melkvee Akkerbouw Tuinbouw Fruitteelt Intensieve veehouderij
Ik ben klant van accon<avm Ja

Alvorens de output voor u zichtbaar wordt,, vragen wij u de volgende opmerkingen te lezen en akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.


Wat gebeurt er met uw gegevens?

We nemen graag contact met u op om te vragen wat u van deze rekentool vindt en te informeren wat accon<avm voor u kan betekenen. Omdat wij uw privacy erg belangrijk vinden gaan wij zorgvuldig met uw gegevens om. Wij vragen uw naam en adres omdat dit van invloed kan zijn voor de beoordeling van uw ingevulde uitgangspunten in de rekentool. Omdat we vervolgens telefonisch of per mail contact met u willen opnemen vragen wij tevens uw e-mailadres en telefoonnummer. Na het invullen van deze rekentool ontvangt accon<avm uw gegevens en slaan wij deze op in ons CRM-systeem. Deze gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen voor interne doeleinden gebruikt. Ook zijn uw gegevens goed beveiligd en alleen inzichtelijk voor medewerkers die hier bij moeten kunnen voor een goede opvolging van deze rekentool. Meer weten over hoe wij de gegevens veilig verwerken?
Bekijk dan hier ons privacybeleid

accon<avm gebruikt uw gegevens om u telefonisch of per e-mail te vragen wat u van deze rekentool vindt en om te informeren of accon<avm iets voor u kan betekenen.

Ik heb bovenstaande informatie gelezen en ga akkoord met de algemene voorwaarden en het privacybeleid
Wilt u meer informatie of hebt u vragen over de uitkomsten? Neem dan gerust contact met ons op via agro@acconavm.nl of kijk op de website www.acconavm.nl voor het dichtstbijzijnde kantoor in uw regio.